Heidi Sundkvist och andra nyheter!

Vi har hösten full med nyheter ! Personer, maskiner och behandlingar.

 

Vi börjar med det viktigaste, det vill säga Heidi. Den 1.10 .2015 började Heidi jobba här på hyrstolsavtal. Just nu gör Heidi alla behandlingar förutom nagelskulptering och fransförlängning. Fransförlängningskurs är dock på kommande snart. Jag är väldigt glad att ha fått Heidi som min kollega, hon är en duktig kosmetolog!

 

Hösten har också komit med nya behandlingar. Den största och viktigaste är en maskin som vi skaffat åt oss. Ditelle Cay. Om du har acne eller couperosa är behandlingar med denna maskin något för dej. Med Ditelle Cay gör vi också behandlingar som motverkar rynkor, slapp hud och också kroppsbehandlingar, ex. som motverkar och förebygger celluliter. Man kan göra enskilda behandlingar men också seriebehandlingar. Det kommer mera information om maskinen samt prislista här på vår hemsida inom kort.

 

En annan ny och viktig behandling är LCN recolution gellackning. Det håller i 2-3 veckor och det finns många olika färger att välja bland! Det kommer mera information och prislista upp också angående detta på vår hemsida snart. Priserna för gellackning är från 40€.

 

Från Darphin har det kommit in nya produkter som du kan bekanta dig med på bästa sätt genom en härlig ansiktsbehandling. Boka gärna tid!

 

I november ändrar öppettiderna. Från och med 1.11.2015 har vi öppet måndag – fredag 9-17 och lördagar 9-13.

 

Jag är ledig hela vecka 44 och den 13-14.11 är jag på Darphin skolning. Salongen är förstås ändå öppen tack vare härliga Heidi. Den 27.11 kommer också en kosmetologstuderande och det är då möjligt att få vissa behandlingar av henne. Ställ gärna frågor om ni undrar något!

 

-Sirpa

Skämm bort med presentkort!

Ett presentkort är en enkel och bekväm gåva, till exempel en speciell födelsedag!

Skämm bort med presentkort!

Skönhetssalong Calla

footer-osoite-trans Köpmansgatan 18, 68600 Jakobstad

footer-puhelin-trans 040 518 1638

footer-email-trans pietarsaari @ calla.fi

footer-auki-transÖppet Må-Fr 9-17, lör 9-13
enligt avtal