Tietoa Callasta

Kauneushoitola Calla on perustettu Jyväskylään, Palokkaan elokuussa 2010. Ajatus tästä hoitolasta oli elänyt Sirpan mielessä kauan, teini-ikäisestä asti. Hiljalleen Sirpa otti sopimusyrittäjäksi Leila Uuraisen ja laajensi palvelutarjontaansa. Tärkeimpiä työvälineitämme ovat korkealaatuinen ammatillinen osaaminen ja asiakkaan kunnioitus. Pidämme tärkeänä myös omalla persoonallamme työskentelyä ja sitä että, jokainen asiakas saa aistia hyvää ilmapiiriä ja olla kuin kotonaan Callassa. Näiden arvojen avulla Kauneushoitola Calla sai tukevan jalansijan Jyväskyläläiseen kauneushoitola-kulttuuriin.

Koskaan ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan, kesällä 2013 Sirpa löysi itsensä Pietarsaaresta, jo toisesta Kauneushoitola Callan toimipisteestä. Palokassa Leilan kanssa jatkaa sopimusyrittäjänä Marika Lajunen. Jatkossa odotamme jännityksellä sitä, mitä tulevaisuus tarjoaa.

Palveluksessanne Pietarsaaressa:

Sirpa Tiistola

SKY-kosmetologi, omistaja

Hallitsen kaikki palvelumme ja rakastan pientä yksityiskohtaista työskentelyä. Erityisosaamisena voisin mainita kynnet ja ripset. Tärkeintä on, että asiakas on tyytyväinen ja että itse en pysähdy koskaan sekä uskallan unelmoida siitä, että minusta tulee vielä paljon enemmän. Työtäkin tärkeämpää minulle on aviomies ja Lumi-koira, jotka antavat merkityksen ja ilon elämään sekä hymyilevät kasvot työpäivään.

Koulutus

2004 Merkonomi

2008 Kosmetologi

Kurssit

LCN Rakennekynnet

LCN Decorative French –kynsikoristelu

LCN Muottikoulutus

Consult Lady ripsipidennykset

Vartalosokeroinnit

Wilde-Pedique varpaankynnen geelaus

Medicalia kemiallinen kuorinta

Kuumakivihieronta

 


 

Kauneushoitola Calla

Pietarsaari

footer-osoite-trans Kauppiaankatu 18, 68600 PIETARSAARI

footer-puhelin-trans 040 - 518 1638

footer-email-trans pietarsaari @ calla.fi

footer-auki-transAvoinna: ma-pe 9-17, la 9-13 muulloin sovittaessa


Yhteydenottolomake

Pietarsaari tiedustelu
Palaute – ja yritystiedustelut