Ditelle Cav

Ditelle Cav on monipuolinen hoitolaite ja tässä kerrotaan sen hoitomuodoista.

Kasvohoidot

Ultraääni

Laajentaa verisuonia, jolloin verenkierto paranee, kasvattaa solukalvojen läpäisykykyä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja imunestekiertoa, hillitsee tulehdusta mm- couperosa ja acne ihossa sekä vähentää lihasjännitystä.

Kasvohoidoissa käytettävän ultraäänen taajuus on 3 MHz.

Kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.

Interferenssi- ja stimulaatiovirta

Interferenssivirta hoidolla aktivoidaan lihaskudosta ja se sopii loistavasti iholle joka on veltto ja ryppyinen. Lisäksi sillä saadaan loistavia tuloksia couperosa ihonhoidossa, jossa interferenssivirta hoito hillitsee tulehdusta voimakkaasti. Vilkastuttaa verenkiertoa, rauhoittaa ja rentouttaa, parantaa imuneste- ja verenkiertoa sekä soluaineenvaihduntaa

Stimulaatiovirta hoidossa saadaan aikaan konkreettinen lihassupistus. Hoidossa voidaan harjoittaa lihaksia kasvojen tai vartalon alueella, joita normaalisti on hankala harjoittaa. Kasvojen alueella kasvonpiirteet kohoavat säännöllisen hoidon tuloksena

Kasvohoidoissa, mikäli iho on heikko ja veltostunut tai verenkierto ja aineenvaihdunta on huono, olisi hyvä aloittaa interferenssivirtahoidolla ja myöhemmin siirtyä stimulaatiovirta hoitoon maksimoidaksemme hoitotulos.

Kaikille ihotyypeille, veltto, ryppyinen, eloton, tulehtunut tai aikuinen iho

Radiotaajuus

Kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja poistaa nestettä. Hoidossa lämmitetään dermistä tasaisesti ja lämpö kiinteyttää ihon syvempiä kerroksia ja saa aikaan uuden kollageenin muodostumista pitkällä aika välillä.

Hoito tuntuu lämpimältä ja joissain tapauksissa se voi tuntua hiukan epämielyttävältä.

Löysälle ja veltolle iholle.

Kaikkia näitä hoitomuotoja voidaan käyttää yksin tai yhdistettynä. Hoito muoto/muodot valitaan yhdessä kosmetologin mielipiteen ja asikkaan toiveiden mukaisesti

Vartalohoidot

Selluliitti on sidekudokseen kertynyttä liikaa rasvaa ja kuona-aineita. Rasvasolut kasvavat ja rasva kertyy kudokseen, joka estää kudoksen normaalin liikkumisen. Kun näitä muutoksia tulee veri- ja imunestekierto häiriintyvät ja iho muuttuu muhkuraiseksi, kylmäksi ja mustelma-herkäksi sekä kosketusaraksi.

Selluliittiä voidaan poistaa oikeanlaisella ruokavaliolla sekä tarvittaessa painon pudottamisella ja oikeanlaisella liikunnalla. Joistain paikoista on kuitenkin lähes mahdoton saada selluliittiä pois joten sitä voidaan hoitaa myös kosmeettisilla hoitomenetelmillä.

Ditelle Cav laitteella voidaan tehdä vartalon ongelma paikkoihin kohdistettua hoitoa, esim vasta, pakarat, sisäreidet ym. Yhdellä hoitokerralla käsitellään yksi alue ja hoitoaika alueesta ja hoitomuodosta riippuen on 45 min-2,5 tuntia. Hoidon väli tulee olla 7-10 vuorokautta ja jokaisen hoito kerran jälkeen suositellaan kevyttä liikuntaa, esim kävelyä, n. 30 min.