Lokakuu

Vaikka syksyiset illat pimenee niin meillä tapahtuu! Lokakuussa on taas paljon meneillään. Muun muassa haluan muistuttaa, että pikkujoulu kausi lähenee. Mikäli tarvitset pikkujoulumeikin, varaa aika siihen ajoissa. Meillä on mahdollista myös järjestää ryhmille esimerkiksi meikkiopastusta tai muuta kauneudenhoitoon liittyvää pikkujouluohjelmaa toiveidenne mukaan. Tästä voi tiedustella sähköpostilla (sirpa@calla.fi) tai puhelimella. 040 518 1638. Nämä palvelut ovat mahdollisia myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

Pidän pienen myöhästyneen kesäloman viikolla 44, eli 27.10- 3.11.  Olen tuollloin tavoitettavissa vain puhelimella.

Darphinilta on tullut ihana uusi all in 1 Revitalizing Oil, joka soveltuu ihan jokaiselle kaikkina vuoden aikoina! Öljy uudistaa, ravitsee ja tuo hehkua kasvoille, kosteuttaa ja pehmitää vartalon ihoa sekä vahvistaa hiuksia ja estää niiden katkeilemisen.

9 Kasviöljyä: argan, tamanu, jojoba, helokki, ruusunmarja, vadelma, makea menteli, auringonkukka ja apikoosin siemen

4 Eteeristä öljyä: ruusupuu, laventeli, geranium ja ylang ylang

2 Aromaattista uutetta: vanilja absolute ja jasmiini concrete

50 ml, 38 €. Kasvoille,vartalolle ja hiuksille.

Loka-marraskuun ajan hoidetaan ihoa syvätehoisesti: Medicalia kemiallinen kuorinta uudistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa tehokkaammin ja voimakkaammin kuin ns. tavalliset kasvohoidot. Hoidossa kuoritaan miedoilla orgaanisilla hapoilla ihon pintaa jolloin se saadaan uudistuman nopeasti. Suositellaan 4 kerran sarjana. Kotihoidossa sarjan tai yksittäisen hoidon jälkeen tulee käyttää Medicalian Post-operative creamia, joka nopeuttaa ihon paranemista, niin kauan kuin iho hilseilee. Hoitoa ei tehdä raskaana oleville. Lisätietoa tästä.

Medicalia kemiallinen kuorinta 4 kerran sarja ja Post-operative cream yhteensä 400 €. Norm. 445 €.  Tarjous voimassa 30.11.2014 asti.

Acca KAppa sarjalta on tulleet meille myös runsas valikoima ihania kylmäpuristettuja kasviöljysaippuoita. Lisäksi kannattaa muistaa joulun lähestyessä ihanat White Moss tuotteet, esimerkiksi alkoholiton ja alumiiniton kirkas Deodorant Stick, mikä sopii herkimmällekin iholle. Acca Kappalta löytyy myös paljon muita mahtavia lahjaideoita!

Iloista lokakuuta!

-Sirpa

Kauneushoitola Calla

Pietarsaari

footer-osoite-trans Kauppiaankatu 18, 68600 PIETARSAARI

footer-puhelin-trans 040 - 518 1638

footer-email-trans pietarsaari @ calla.fi

footer-auki-transAvoinna: ma-pe 9-17, la 9-13 muulloin sovittaessa


Yhteydenottolomake

Pietarsaari tiedustelu
Palaute – ja yritystiedustelut