Huhtikuun Darphin uutuudet

Kevät tulee kohisten ja tuo mukanaan suuren määrän ihania uutuuksia Darphinilta!

Stimulskin Plus Divine linja päivittyy uudella seerumilla ja kahdella ihanalla voiteella. Stimulskin Plus Divine linja on täydellinen ihon ikääntymisongelmien hoito linja. Se kiinteyttää, kohottaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa kokonaisvaltaisesti. Uudistuneissa tuotteissa yhdistyy anti-age huippu teknologia sekä luonnon parhaimmat kasviyhdisteet. Tuotteet sisältävät uuden merellisen Sea Emerald TM arvokkaan aktiiviaineen.  Yhdiste vaikuttaa ihoon kaksivaiheisen anti-age vaikutuksen kautta: Tehostaa merkittävästi ihon tyvikalvolla kollageenin tuotantoa, mikä parantaa ihon rakennetta. Lisäksi soliväliaineen kudoksia tukeva ja yhteenliittävä vaikutus paranee huomattavasti.

Uudet Stimulskin Plus Divine tuotteet ovat:

Reshaping divine serum

sisältää Sea EmeraldTM yhdisteen ja Commiphora mukul Resin uute. Ihosta tulee kiinteä, kohotettu ja ryhdikäs sekä se hehkuu elinvoimaisena. Käytetään aamuisin hoitovoiteen alla.

Multi-Corrective Divine Cream normaali ja kuiva iho

sisältää Sea EmeraldTM yhdisteen, peptidit, merifenkoliuutten,vuohennokka- ja mustamulperiuutten. Iho on näkyvästi kiinteämpi ja jäntevämpi, ikälaikut vaalenevat, iho on kosteutunut ja täyteläistynyt. Käyttään aamuisin seerumin ja iltaisin aromatic care-hoitoöljyn päälle.

Multi-Corrective Divine Cream kuiva ja erittäin kuiva iho

sisältää Sea EmeraldTM yhdisteen,peptidit, merifenkoliuutteen, vuohennokka- ja mustamulperiuutteet. iho on näkyvästi kiinteämpi ja käntevämpi, tasaisen värinen ja syvä ravittu. Käytetään aamuisin seerumin ja iltaisin Aromatic care -hoitoöljyn päälle.

Toisena uutuutena meille on tullut kaksi ihanaa CC voidetta! CC voide tarkoittaa Color Control tai Color Corecting creamia. Voide tekee ihosta tasaisen värisen, häivyttää ihon epätasaisuuden ja palauttaa ihon hehkun. CC-voiteet kaunistavat, hoitavat ja suojaavan SPF 35 suojakertoimella. Voide käytetään hoitovoiteen tai meikkivoiteen tapaan seerumin päälle. Ihanan heleyttäviä voiteita löytyy kaksi kaunista sävyä.

Huhtikuun kamppanajana on tällä kertaa kahden Payot-aurinkotuotteen ostajalle hauska puhallettava rantatyyny!

Huhtikuussa on  muutamia poikkeuksia aukioloajoissa:

pe 11.4. suljemme jo klo 14, tavoitat kuitenkin puhelimella klo 17 asti.

la 12.4. olemme suljettuna, mutta tavoitat puhelimella

la 19.4. olemme suljettuna, mutta tavoitat puhelimella

Ihanaa ja auronkoista huhtikuuta jokaiselle!

Kauneushoitola Calla

Pietarsaari

footer-osoite-trans Kauppiaankatu 18, 68600 PIETARSAARI

footer-puhelin-trans 040 - 518 1638

footer-email-trans pietarsaari @ calla.fi

footer-auki-transAvoinna: ma-pe 9-17, la 9-13 muulloin sovittaessa


Yhteydenottolomake

Pietarsaari tiedustelu
Palaute – ja yritystiedustelut