Helmikuussa hellitään ihoa!

Talvella iho on koetuksella: ulkona viima ja kylmyys herkistävät iho ja kun sisälle pääsee lämpö tekee vastareaktion. Vielä kun saunassa ottaa oikein kunnon löylyt niin kyllä ihoa alkaa jo punoittamaan ja aristamaan!

Tästä syystä me Darphinin kanssa tarjotaan iholle tervetullutta rauhaa ja kosteutusta:

Intral linjan puhdistusemulsiot ja kasvovedet 31,20 €/kpl  (norm. 39 €, alennus 20 %)

Intral linjan Soothing cream, Redness relief recovery cream ja balm 46,40 €/kpl ( norm. 58 €, alennus 20 %)

Kampanja voimassa 31.3.2014 tai niin kauan kuin erää riittää.

Tuotteet sisältävät kasviyhdisteen Calm Complex TM. Sisältäen kamomillan, orapihlajan ja pionin uutteet, D-Panthenol ja Polysakkaridit. Tuotteet sopivat erityisesti herkälle, ärtyvälle ja punoittavalle iholle. Auttaa ihoa luonnollisesti vahvistumaan ulkoisia ärsykkeitä vastaan sekä syvä kosteuttaa sitä.

Soothing cream on täysin tuoksuton  ja sopii myös iholle, mille normaalisti ihonhoitotuotteet eivät sovi. Luonnollisten ainesosien määrä 75 %, ei synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita tai väriaineita. Sisältää sisäksi E-vitamiinia ja orkidea uutetta. Käyttö aamuin illoin.

Redness relief recovery cream kevyt, normaalin ja sekaihon voide on kevyesti vihreän sävyinen, sopii couperoottiselle, helposti lehahtelevalle iholle. Myös iholle jossa on ruusufinni. Luonnollisten ainesosien määrä 82 % Sisältää lisäksi  vehnänleseuutetta, lipidiyhdisteen, E-vitamiinia, vihreän sävyistä Micaa. Käyttö aamuin illoin.

Rednes relief recovery balm herkälle, aralle, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Myös iholle jossa on ruusufinni. Sisältää lisäksi  vehnänleseuutetta, lipidiyhdsteen, E-vitamiinia ja mangovoita. Käyttö aamuin illoin.

Parhaan ja yksilöllisen hoitotuloksen saat kun käytät voiteen yhdessä iholle tarkoitetun seerumin kanssa, jolla on tärmävaikutus ihon erityisongelmiin, sekä Aromatic Care  eteerisen öljyeriksiirin kanssa, joka tasapainottaa ja uudistaa ihoa yöaikaan kun ihon toiminta on vilkkainta. Öljyt ovat Eco Sertifioituja.

Cleansing milk poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet iholta. Luonnollisten ainesosien määrä 84 %. Käyttö aamuin illoin.

Toner virkistää, rauhoittaa ja suojaa ihoa. Luonnollisten ainesosien määrä 91 %. Käyttö aamuin illoin.
Lisäksi meillä aloittaa työssäoppimisen Sanna 18.2. Hän valmistuu nyt keväällä ja hänen tekemät hoidot ovat -30 %. Sannan harjoittelu loppuu 15.3.


Erityisen ihanaa kevät-talvea jokaiselle!


-SirpaKauneushoitola Calla

Pietarsaari

footer-osoite-trans Kauppiaankatu 18, 68600 PIETARSAARI

footer-puhelin-trans 040 - 518 1638

footer-email-trans pietarsaari @ calla.fi

footer-auki-transAvoinna: ma-pe 9-17, la 9-13 muulloin sovittaessa


Yhteydenottolomake

Pietarsaari tiedustelu
Palaute – ja yritystiedustelut