Heidi Sundkvist ja muita uutuksia!

Meillä on syksy täynnä uutuuksia! Ihmisissä, laitteissa kuin hoidoissakin!

Aloitetaan tärkeimmistä, eli Heidistä! meillä aloitti 1.10.2015 Heidi Sundkvist vuokratuoliyrittäjänä ja hän tekee tällä hetkellä kaikki hoitoja paitsi sormen- tai varpaankynnengeelauksia ja ripsienpidennyksiä. Ripsienpidennys koulutus on kuitenkin tulossa pian! Olen tosi onnellinen kun sain Heidin minun kollegakseni, hän on taitava kosmetologi!

Uusia hoitoja syksy on myös tuonut! Suurin ja tärkein niistä on laite, mikä on hankittu meille. Ditelle Cav. Laitteella on mahdollista tehdä monenlaisia kasvohoitoja, mm. couperosa-, acne-, ryppyiselle ja veltolle iholle, veitsetöntä kasvojen kohotusta sekä paljon muuta sekä vartalolle kavitaatiohoitoja, mikä tarkoitaa selluliitin tuhoamista. Laitteesta on tulossa tarkempa infoa ja hinnasto vielä tämän vuoden puolella tänne nettisivuille, mutta kaikki info on jo tiedusteltavissa ja  laite on jo hoitolassamme, joten sillä jo tehdään hoitoja. Hoidot voidaan toteuttaa yksittäisenä hoitona tai sarjahoitoina.

Toinen uusi hoitokokonaisuus on LCN Recolution geelilaukkaus. Pysyvyys on n. 2-3 viikkoa ja värejä löytyy runsaasti! Tästäkin tulee lisäinfoa ja hinnasto piakkoin, mutta geelilakkaukset ovat alkaen 40 €.

Darphinilta tuttuun tapaan on tullut useita tuoteuutuuksia joihin tutustuu parhaimmalla tavalla kun ne yhdistetään ihaniin kasvohoitoihin. Joten varaamaan aikaa niihin!

Marraskuun alusta aukioloaikamme muuttuvat! 1.11.2015 alkaen olemme auki maanataista perjantaihin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-13.

Minä olen lomalla viikon 44 ja koulutuksessa Darphinilla 13.-14.11.  Mutta Calla on kuitenkin auki, koska olen saanut sen ihanan Heidin tänne! 2.11. meillä aloittaa myös kosmetologi-opiskelija harjoittelunsa ja hän tekee joitain hoitoja edullisesti, niistä voi kysellä meiltä lisää.

Ihanaa, kynttilöiden valon täyttämää syksyä jokaiselle!

-Sirpa

Kauneushoitola Calla

Pietarsaari

footer-osoite-trans Kauppiaankatu 18, 68600 PIETARSAARI

footer-puhelin-trans 040 - 518 1638

footer-email-trans pietarsaari @ calla.fi

footer-auki-transAvoinna: ma-pe 9-17, la 9-13 muulloin sovittaessa


Yhteydenottolomake

Pietarsaari tiedustelu
Palaute – ja yritystiedustelut