Kevään tuntua!

Meillä on talvi mennyt niin nopeasti, ettei ole ehtinyt edes kunnolla huomaamaan! Kevät on tuonut tullessaan ihania uutuuksia Callaan tuotteiden muodossa:

LCN sarjalta on tullut valikoimiin ihanat ja merelliset Under The Sea värit kestäviin kynsilakkoihin.

Olin Darphin koulutuksessa maaliskuun alkupuolella ja Darphin on kehittänyt kaksi uutta ihanaa ihonhoitolinjaa! Toisesta puhutaan lähempänä kesää, koska ke liitty siihen oleellisesti mutta toisesta puhutaan nyt!

Uusi ja ainutlaatuinen Exquisâge linja aikuiselle naiselle, joka elää parasta ikäänsä juuri nyt. Linja sisältää:

Beauty revealing serumin, 30 ml, 117 €. Sisältäen CelluVieTM Complex teknologian, planktonuutteen ja artisokan lehtiuutteen. Maksimoi ihon luonnollista kollageenin muodostumista, ihosta tulee sileä ja elinvoimainen. Seerumi energisoi ihoa, antaen sille voimaa ja hehkuvaa hyvinvointia. Aamuisin puhdistuksen jälkeen, voiteen alle.

Beauty revealing creamin, 50 ml, 100 €. Sisältäen CelluVieTM Complex teknologian, probioottiteknologian sekä ohra- ja tomaattiuutteen. Vahvistaa ihon luonnollista kollageenin muodostumista, tomaattiuute voimistaa ihon luonnollista vastustuskykyä UV-säteilylle, probiootti teknologia korjaa couperoottista, kuivaa ja rasvoittuvaa ihoa. Aamuin illoin seerumin tai aromaattisen öljyn päälle.

Molemmissa tuotteissa tuoksuina on puu, vihreä omena ja freesia. Tuotteiden hienojakoinen koostumus on täydellisempi kuin missään muussa tuotteessa. Ainutlaatuiset tuotteet onnelliselle iholle!

Nyt keväällä on muutamia poikkeuksia aukioloaikoihimme:

10.11.4. ja 2.5. olemme suljettuna

Kevään mittaan meillä on myös kosmetologi-opiskelijoita, jotka tekevät -30 % alennuksella hoitoja mahdollisuuksien mukaan. Kysy lisää!

Ihanan aurinkoista kevättä!

-Sirpa

P.S. Äitienpäivä tulee tänäkin vuonna nopeammin kuin uskotkaan! Muista ostaa lahjakortti ajoissa!

Kauneushoitola Calla

Pietarsaari

footer-osoite-trans Kauppiaankatu 18, 68600 PIETARSAARI

footer-puhelin-trans 040 - 518 1638

footer-email-trans pietarsaari @ calla.fi

footer-auki-transAvoinna: ma-pe 9-17, la 9-13 muulloin sovittaessa


Yhteydenottolomake

Pietarsaari tiedustelu
Palaute – ja yritystiedustelut