Pietarsaaren uutiset

Ihana joulu 2018

Tervetuloa vuoden tunnelmallisin aika!

 

Tänäkin jouluna hoitolamme on täynnä toinen toistaan ihanampia hemmottelu hetkiä. Varaa aikasi kiiireisen keskelle hetkeksi levähtämään esimerkiksi tunnin mittaiseen Darphin Expert & Essential -kasvohoitoon, sen suunnittelemme sinulle sinun ihosi mukaisesti ja pääset rentoutumaan ihanan hieronnan aikana.

Muista myös läheistäsi lahjakortilla, ne ovat ehdottomasti olleet joka vuotinen suosikkilahjamme!

Calla Kasvohoito 1h 40 min, 70 €

tarjoaa kokonaisvaltaisen ihon hoidon kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle, jossa teemme 2 isoa hoidollista käsittelyä sekä tietenkin alkupuhdistuksen, kuorinan, naamion ja täydellisen hoito-ohjelman. Pitkä, ihana rentoutus, joka on ehdottomasti meidän suosituin hoito

 

Calla Jalkahoito 1h 15 min, 56 €

pitkä jalkahoito, missä hoidamme jalat perusteellisesti kuntoon. Kynnet leikataan, muotoillaan sekä tarvittaessa ohennetaan, kovettumat ja muut ylimääräiset poistetaan. Hoitoon kuuluu myös kynsienlakkaus, ihon kuorinta sekä hieronta.

 

Lisää ihania hoitoja löytyy täältä.

Lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima lahjoja paketoitavaksi:

Darphin Holiday Setit, ihanat tuotepaketit hinnaltaan 69-128 €

Luin Living tekstiilit makuuhuoneeseen sekä kylpyhuoneeseen, äärimmäisen pehmeät ja laadukkaat tuotteet pehmeisiin paketteihin. Suunnitellaan yhdesä haluamasi kokonaisuus.

Kaikista tuotteistamme voimme miettiä kanssasi sopivan lahjan saajalle, joka varmasti ilahtuu.

 

Joulukuussa olemme avoinna normaalisti, lukuun ottamatta seuraavia pidennetyjä aukioloaikoja:

ma-pe 17.-21.12 klo 9-18 ja la 22.12 9-15.

Tuttuun tapaan rauhoitumme viettämään joulunaikaa perheidemme ja muiden läheistemme kanssa 23.12.-1.1.2019

 

Ihanaa, tunnelmallista ja rauhoittavaa joulunaikaa sekä iloa, onnea ja uusia tuulia vuodelle 2019. (Sitä meillä täällä Callassa ainakin on tiedossa!)

 

-Sirpa, Heidi, Arja ja Linda

 

 

 

 

Joulunaika 2017

Joulu tulee kohisten!

Ideat lahjoihin löytyvät meiltä täältä Callasta kauniissa paketeissa ja jokaisen kukkarolle sopivina. Ihania tuotelahjoja Darphinilta kasvojen ihon hoitoon, LCN:ltä jaloille ja käsille, Saules Fbrikalta suihkuun, kylpyyn ja vartalolle ja tietenkin Eva Gardenilta upeat meikit!

Ja ne kaikkein odotetuimmat lahjat, lahjakortit! Ihanat ideat niihin löytyy hinnastostamme. Vuodesta vuoteen ovat suosituimat hoidot lahjakorteile

Calla kasvohoito 70 € ja Calla Jalkahoito 56 €.

Joulukuussa olemme auki normaalisti ja lisäksi:

Joka lauantai joulukuussa klo 9-15.

Jouluviikolla ma-pe 9-18.

24.12-1.1.2018 Hiljennymme joulunajan viettoon perheinemme ja tapaamme teidät taas 2.1.2018 alkaen.

 

ÄÄRIMMÄISEN SUURI KIITOS TÄSTÄ VUODESTA!

RAUHALLISTA JOULUNAIKJAA SEKÄ PALJON ODOTUKSIA UUDELLE VUODELLE 2018 JOKAISELLE!

 

-Sirpa, Heidi ja Arja

Kesä 2016

Ihana kesä on täällä ja Kauneushoitola Calla on auki koko kesän, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Sirpa on lomalla 24.6-3.7. ja 23.7-8.8.

Heidi on lomalla 13.6-20.6. ja 16.7.-24.7.


Suljettuna olemme seuraavasti:

perjantai 24.6.

lauantait 16.7,23.7 ja 30.7.

 

Ihanaa ja aurinkoista kesää jokaiselle!

Joulunaika 2015

Ihana, ihan joulu on täällä! 

Nyt kun on vihdoin saatu lumi maahan ja ajatukset suunnattua jouluun muistuttaisimme että läheistä voi muistaa meidän lahjatoiveet täyttävällä lahjakortilla! Kortti voidaan kirjoittaa tuttuun tapaan hoidolle tai valitsemallesi summalle. Suosituimmat hoidot ovat olleet Calla kasvohoito 70 € ja Calla Jalkahoito 56 €,  ja lisää vaihtoehtoja löytyy hinnastostamme mutta pakettohoitojakin olemme varanneet seuraavasti:

Calla Kasvo-, jalka- ja käsihoito 150 € (norm. 168 €)

PikaCalla käsi- ja jalkahoito 59 € (norm. 66 €)

PikaCalla Kosteushoito ja ripsien sekä kulmien kestovärjäys 65 € (norm. 75 €)

Heidi on päässyt jo työn makuun mukavasti ja kävi tuossa hiljan täydentämässä osaamistaan volyymiripsienpidennys koulutuksessa.

Joulukuun ajan Heidin tekemät volyymiripsienpidennykset 70 € (norm. 100 €) ja kaikki huollot -20 %.

Haluamme Darphinin kanssa myös muistaa jouluna asiakkaitamme kuluneesta vuodesta ihanalla edulla:  Stimulskin Plus Divine Anti-Agening Concentrate  on täydellinen anti-age ihon hoitokuuri kuukaudeksi. Se optimoi ihon uudistumaan 28 päivässä, niin kuin nuoren iho uudistuu. Tasoittaa ihon ryppyjä ja juonteita sekä kiinteyttää ja kohoittaa kasvon piireitä sekä heleyttää ihon väriä. Tuote kokonaisuudessaan käsittää 6 ampullia, mutta nyt tämä super anti-age tuote on saatavana 5 päivän ampullina lahjana kahden Darphin tuotteen ostajalle. Mikäli haluat ostaa koko kuurin, se on mahdollista tilaustuotteena.

Joulunaikana olemme auki normaalisti maanantaista perjantaihin klo 9-17 ja lauantaisin 9-13 muutamaa poikkeuksta lukuun ottamatta:

ma 21. ja ti 22.12 olemme avoinna 9-18 

23.12.2015 olemme avoinna 9-15

siitä jäämme sitten joulun viettoon ja Heidi palaa töihin 4.1.2016 ja Sirpa palaa 7.1.2016.

Suuret ja lämpimät kiitokset jokaiselle asiakkaalle, joita olemme saaneet palvella tänä vuonna ja nähdään taas ensi vuonna!

Äärimmäisen lämmintä ja rauhallista joulunaikaa sekä onnea ja menestystä vuodelle 2016.


-Sirpa ja Heidi

Heidi Sundkvist ja muita uutuksia!

Meillä on syksy täynnä uutuuksia! Ihmisissä, laitteissa kuin hoidoissakin!

Aloitetaan tärkeimmistä, eli Heidistä! meillä aloitti 1.10.2015 Heidi Sundkvist vuokratuoliyrittäjänä ja hän tekee tällä hetkellä kaikki hoitoja paitsi sormen- tai varpaankynnengeelauksia ja ripsienpidennyksiä. Ripsienpidennys koulutus on kuitenkin tulossa pian! Olen tosi onnellinen kun sain Heidin minun kollegakseni, hän on taitava kosmetologi!

Uusia hoitoja syksy on myös tuonut! Suurin ja tärkein niistä on laite, mikä on hankittu meille. Ditelle Cav. Laitteella on mahdollista tehdä monenlaisia kasvohoitoja, mm. couperosa-, acne-, ryppyiselle ja veltolle iholle, veitsetöntä kasvojen kohotusta sekä paljon muuta sekä vartalolle kavitaatiohoitoja, mikä tarkoitaa selluliitin tuhoamista. Laitteesta on tulossa tarkempa infoa ja hinnasto vielä tämän vuoden puolella tänne nettisivuille, mutta kaikki info on jo tiedusteltavissa ja  laite on jo hoitolassamme, joten sillä jo tehdään hoitoja. Hoidot voidaan toteuttaa yksittäisenä hoitona tai sarjahoitoina.

Toinen uusi hoitokokonaisuus on LCN Recolution geelilaukkaus. Pysyvyys on n. 2-3 viikkoa ja värejä löytyy runsaasti! Tästäkin tulee lisäinfoa ja hinnasto piakkoin, mutta geelilakkaukset ovat alkaen 40 €.

Darphinilta tuttuun tapaan on tullut useita tuoteuutuuksia joihin tutustuu parhaimmalla tavalla kun ne yhdistetään ihaniin kasvohoitoihin. Joten varaamaan aikaa niihin!

Marraskuun alusta aukioloaikamme muuttuvat! 1.11.2015 alkaen olemme auki maanataista perjantaihin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-13.

Minä olen lomalla viikon 44 ja koulutuksessa Darphinilla 13.-14.11.  Mutta Calla on kuitenkin auki, koska olen saanut sen ihanan Heidin tänne! 2.11. meillä aloittaa myös kosmetologi-opiskelija harjoittelunsa ja hän tekee joitain hoitoja edullisesti, niistä voi kysellä meiltä lisää.

Ihanaa, kynttilöiden valon täyttämää syksyä jokaiselle!

-Sirpa

Kauneushoitola Calla

Pietarsaari

footer-osoite-trans Kauppiaankatu 18, 68600 PIETARSAARI

footer-puhelin-trans 040 - 518 1638

footer-email-trans pietarsaari @ calla.fi

footer-auki-transAvoinna: ma-pe 9-17, la 9-13 muulloin sovittaessa


Yhteydenottolomake

Pietarsaari tiedustelu
Palaute – ja yritystiedustelut