Palokan uutiset

Palokan Kauneushoitola Calla lopettanut toimintansa!

Eli, nyt on saatu tämä ajanjakso päätökseen ja pillit Palokassa pussiin. Meidän tiloihin tulee jatkamaan ainakin Kauneushoitola Mimosa, joten ei tarvitse kovinkaan kauaksi hakeutua saadakseen ihanaa hemmottelua.

Lisäksi tietekin Jyväskylän keskustassa palvelevat Leila ja Marika. Leilan tavoittaa numerosta 040 171 8780 ja Marikan numerosta 040 500 8898.

Mikäli sinulla on voimassa oleva, käyttämätön lahjakortti, ole hyvä ja ota yhteyttä numeroon 040 518 1638. Vanhaksi menneitä lahjakortteja emme valitettavasti enää pysty vastaan ottammaan.

Äärimmäisen suuret ja nöyrät kiitokset jokaiselle asiakkaalle, joita olemme saaneet palvella. Minulle henkilökohtaisesti Palokan Callan tarina oli pieni unelma 15 vuotiaan tytön haaveissa, josta kasvoi vuosien varrella todellinen liikeyritys ja se nyt jatkuu täällä Pietarsaaressa. Alusta asti olen saanut tehdä kosmetologin työtä rehellisesti, asiakasta kunnioittaen ja oman luonteeni persoonaa hyväksi käyttäen. En näe mitään syytä miksi en jatkaisi samalla tavalla. Leilan ja Marikan jatkaessa omiin uusiin kuvioihin, haikein mielin tein lopetuspäätöksen Palokan Callasta, mutta kuitenkin tietäen että se oli oiikea päätös.

Joten vielä kerran tuhannet kiitokset sekä menestystä ja ihanaa iloa jokaisen elämään!

-Sirpa

Kauneushoitola Calla

Pietarsaari

footer-osoite-trans Kauppiaankatu 18, 68600 PIETARSAARI

footer-puhelin-trans 040 - 518 1638

footer-email-trans pietarsaari @ calla.fi

footer-auki-transAvoinna: ma-pe 9-17, la 9-13 muulloin sovittaessa


Yhteydenottolomake

Pietarsaari tiedustelu
Palaute – ja yritystiedustelut